Apple iPhone 13 128GB Midnight

Felújított mobiltelefon
NTA-000085
Raktáron 1 db
A felújított iPhone-t alaposan megtisztítjuk és alaphelyzetbe állítjuk. Tesztelésünk 100%-os funkcionalitást eredményez. Az akkumulátor minimum 80%-os állapotát tudjuk garantálni és 30 napos garanciát vállalunk a kapacitására. További garancia az akkumulátor elektronikus működésére vonatkozik. Kártyafüggetlen termék.
Termék állapota
Nagyon jó Tudj meg többet
388 903 FtBruttó
306 223 Ft Nettó
388 903 FtBruttó
306 223 Ft Nettó
techsavers CARE

TSQ 7/7 minőségi garancia

 • 100% százalékosan működő és tisztított termékek
 • Minimum 2 év garancia
 • BatteryCARE akkumulátor élettartam garancia
 • Újonnan nyomtatott lokalizált billentyűzet
 • Többlépcsős felújítási folyamat
 • Speciális értékesítési pontok
 • A termékek átlátható állapota
 • A kijelző mérete 6.1"
 • Termék állapota Nagyon jó
 • Kapacitás 128GB
 • Szín sötétkék

  Termékeink állapota

  Az összes általunk forgalmazott termék műszaki állapota 100%. Minden általunk forgalmazott termékre teljes körű garanciát vállalunk, mintha új termék lenne.

  Garancia és akkumulátor kapacitás:

  batteryCARE+

  Az ilyen jelölésű laptopok új vagy használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 80% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

  batteryCARE

  Az ilyen jelölésű laptopok használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 60% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

   

  Termékfeltételek az egyes kategóriák szerint:

  LAPTOPOK

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A laptop váza olyan, mint az új. Minimális, szabad szemmel alig észrevehető és szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat. A kijelző hibátlan, újszerű.

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. A kijelzőn csak minimális esztétikai hibák lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), amelyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több látható esztétikai hiba is előfordulhat, ez azonban műszaki állapotát nem befolyásolja. A laptop valós és részletes képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  MONITOROK

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemei újszerűek. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelző hibátlan, újszerű.

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemein láthatóbb esztétikai hibák lehetnek (karcok vagy a műanyag elszíneződése). A kijelző csupán minimális esztétikai hibákat tartalmazhat (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), melyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak (karcok vagy megsárgult műanyag). A kijelzőn több látható esztétikai hiba is előfordulhat, ez azonban műszaki állapotát nem befolyásolja. A monitor valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  SZÁMÍTÓGÉPEK

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A számítógép esztétikai állapota újszerű. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat (leginkább a műanyag burkolati elemeken).

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A számítógép láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhat (főleg a műanyag elemeken).

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A számítógép több láthatóbb esztétikai hibát és korábbi használati nyomot tartalmazhat. A számítógép hardvere azonban olyan, mint az új. A számítógépről valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  AiO

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei újszerűek. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelző hibátlan, újszerű.

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelzőn csupán minimális esztétikai hibák lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), amelyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több láthatóbb esztétikai hiba is előfordulhat, melyek azonban a termék műszaki állapotát nem befolyásolják. Az AiO valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  NYOMTATÓK

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A nyomtató olyan mint az új. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat.

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A nyomtatón láthatóbb esztétikai hibák lehetnek (karcok vagy a műanyag elszíneződése).

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A nyomtatón több láthatóbb esztétikai hiba is előfordulhat (karcok vagy megsárgult műanyag). Hardverileg azonban olyan, mint az új. A nyomtató valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  MOBILTELEFONOK ÉS TÁBLÁZATOK

  AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag elemei újszerűek. Csak minimális, szabad szemmel könnyen észrevehető és szinte láthatatlan esztétikai hibájuk lehet. A kijelző hibátlan, újszerű.

  NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag részein láthatóbb esztétikai hibák illetve a korábbi használat nyomai láthatók. A kijelzőnek csupán minimális esztétikai hibái lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), melyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

  ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag részein láthatóbb esztétikai hibák fedezhetők fel. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több láthatóbb esztétikai hiba is jelen lehet, melyek azonban a termék műszaki állapotát nem befolyásolják. A termék valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

  Reklamációs feltételek


  A jótállás a berendezés anyagi vagy műszaki hibáira terjed ki, amelyek a gyártás közben keletkezhettek.

  • A garancia nem vonatkozik a termék hibáira, melyek helytelen kezeléssel vagy nem megfelelő használattal keletkeztek (különösen a termék műanyag részeinek a meghibásodása, a kijelzőn lévő karcolások melyek a helytelen tisztítással keletkeztek, ütéssel keletkezett károsodásra...), helytelen használattal vagy javítással, melyek a használati utasítással ellentétben letetek végrehajtva vagy az elektrosztatikus kisülésel való károsodásra.
  • A garancia nem vonatkozik a berendezés meghibásodásaira, melyek hibás szoftver használatával keletkeztek.
  • Az eladó nem vállal felelősséget a termék felvételi adathordozóján tárolt adatok elvesztéséért, károsodásáért vagy a velük történő visszaélésekért. A termék javítása előtt a vásárló kötelessége biztosítani a szükséges adatok biztonsági mentését és megakadályozni a lehetséges visszaéléseket.
  • Az eladó nem garantálja a megvásárolt bővítőelemek teljes kompatibilitását, ha azok más eladótól az eladó jóváhagyása nélkül lettek beszerezve.
  • A garancia nem terjed ki a természeti katasztrófákkal, erőszakos használattal, időjárási viszonyokkal vagy rendkívüli körülmények közti használattal történő károkra.
  • A garancia az eladó által nem felhatalmazott személy jogosulatlan beavatkozása esetén megszűnik.
  • A garancia akkor sem marad érvényben, ha a vevő a figyelmeztetések ellenére súlyosan megsérti a használati útmutatóban leírt működési és felhasználási irányelveket.
  • A laptopok esetében a garancia nem vonatkozik az akkumulátorra.

  Reklamációs (panasztételi) eljárás


  A reklamációs eljárás a Szlovák Köztársaság következő törvényei és elrendelései szerint íródott:
  a Polgári Törvénykönyv 40/1964 számú törvényének móodosított formájában
   a fogyasztóvédelmi törvény 634/1992 számú törvényének módosított formájában

  • A vásárló köteles a termék ellenőrzését azonnali hatállyal végrehajtani a kiszállítás után. Az ellenőrzést úgy kell végrehajtani, hogy minden meghibásodást észleljen, melyet egy átlagos szakmai áttekintésnél észlelni lehet.
  • A vásárló köteles minden ilyen meghibásodást azonnal jelenteni az eladónak. A később jelentkezett meghibásodásokat kénytelen jelenteni akkor, amikor azokra rátalált ellenőrzés közben.
  • A vásárló köteles a reklamáció eljárását írásban, telefonon vagy személyesen az eladó székhelyén indítani. Szükséges jelenteni a hibás termék típusát és a lehető részletesebben a hiba jellegét leírni, továbbá feltüntetni a vásárló adatait (név, telefonszám), vagy az eladó által értesítendő személy adatait.
  • A vásárló a termék reklamációja esetén kötelező felmutatni a reklamáció jogosultságát a vásárlás igazolásával (számla, készpénz-átvételi elismervény vagy szállítólevél). Ha a vásárló a fenti dokumentumok egyikét sem mutatja fel, a javításra nem vonatkozik a garancia.
  • Ha a vásárló olyan hibát jelent, amelyre a garancia nem vonatkozik (pl. a reklamációs feltételek be nem teljesülése, a hiba rossz bejelentése, a jótállás lejárta után való bejelentés stb.), az eladó kérheti a javítás közben keletkezett kiadások összegének teljes megtérítését. A javitás ára ebben az esetben a javitási központ aktuális árai szerint kerülnek kiszámításra.

  1