Bemutatjuk 

Az első felújítási központot


Bemutatjuk Önöknek az első számítástechnikai felújítási központot. Ez egy olyan hely, ahol szó szerint csodák történnek. Itt új életet lehelünk a használt laptopokba és számítógépekbe. Minden egyes darab TSQ 7/7 minőségi tanúsítvánnyal van ellátva. Ennek köszönhetően biztosak lehetnek benne, hogy első osztályú terméket kapnak, kiváló szolgáltatásokkal. 
Lásd ajánlatunkatHol és hogyan történik a felújítás?

A többlépcsős felújítási folyamat a besztercebányai felújítási központunkban zajlik. A felújítás azt jelenti, hogy a termék 100%-ban működőképes. Minden egyes darabot precízen megtisztítunk, tesztelünk és restaurálunk, oly módon, hogy vizuális szempontból is a lehető legmagasabb színvonalat biztosítsuk. A legmodernebb technológiai felszereltségüknek köszönhetően a számítástechnikai eszközök Felújításának terén egész Közép-Európában az élen járunk.TSQ 7/7 minőségi garancia

Fontos számunkra, hogy megbízzon a használt számítástechnikai eszközökben és továbbra is használja azokat. Ezért döntöttünk a felújított számítástechnika legmagasabb színvonala mellett. A TSQ 7/7 minőségi garancia szabványnak köszönhetően, biztos lehet benne, hogy a termék 100%-ig működőképes, és valóban megbízható eszköz.


100%-ban működőképes és tisztított termékek

Minimum 2 év garancia

BatteryCARE akkumulátor- élettartam garancia

Újonnan nyomtatott lokalizált billentyűzet

Többlépcsős felújítási folyamat

Speciális értékesítési pontok

A termékek állapotának átláthatósága1