2021.09.24

Becsületes felújítás # 1: A termék műszaki és vizuális állapota

A felújított számítógépeket sok valós és valótlan hiedelem övezi. A vásárlók gyakran bizalmatlanul fogadják a felújítást a tisztességtelen felújítók és az információhiány miatt. Pedig a felújított számítástechnikáé a jövő, mert itt találkozik a prémium minőségű technika és a műanyag és elektromos hulladék problémája. Nem kell félni tőle! Mindössze tudni kell megkülönböztetni a becsületesen felújított számítógépet az olyan gépektől, amelyek több bosszúságot okoznak, mint örömet.

A „Becsületes felújítás” sorozatban lépésről lépésre elmondjuk, miért nem kell lejjebb szállítanunk az igényeinket a felújított számítógépekkel szemben sem, mire kell odafigyelni vásárláskor, és milyen jelek árulkodnak arról, hogy gátlástalan „felújítóval” állunk szemben. Figyelmet fordítunk a paraméterekre is, amelyeket joggal várunk el egy laptoptól vagy számítógéptől a használat célját illetően. Nem hagyjuk figyelmen kívül a legkeresettebb márkákat és modelleket sem, amelyek megbízhatóságát az idő igazolta.

A felújított technika alapos tesztelésen megy keresztül

A felújított laptopok és számítógépek árusítójának a tisztessége a garancia, hogy ön nem vásárol zsákbamacskát. Mi, techsaverek olyan alapos stresszteszteknek vetjük alá az általunk kínált számítógépes technikát, amelyek gyakran szigorúbbak, mint az új termékek esetében. Feltárják a legkisebb tökéletlenséget és a jövőbeli problémák lehetséges forrását. Ennek köszönhetően a forgalomba hozatal előtt kicserélünk minden szükséges alkatrészt. Ezért nem kell aggódnia a felújított berendezések használt műszaki állapota miatt. Bízhat benne, hogy a felújított technika még további hat-hét évig, sőt tovább is működni fog. :)

Megbízhatóság – kompromisszumok nélkül

A techsavershez felújításra kerülő használt berendezések nagy része igen jó állapotban van, és a hibátlan, 100%-os műszaki állapot eléréséhez csak igen kis beavatkozásokra van szükség. Mivel ezek a gépek egy magasabb prémium osztály bevált modelljei, minőségük és tartósságuk gyakran meghaladja az elvárásokat. Sok esetben hosszabb ideig használhatók, mint az újonnan vásárolt alacsony kategóriájú gépek. Ezt a kijelentést támogatja a minimum két év garancia, amelyet természetesen minden felújított laptophoz vagy számítógéphez kínálunk. Azonban ebben is többet adunk a kötelező garanciaidőnél, és a vevő kívánságára akár öt évre is meghosszabbítjuk a jótállást. Vajon tudják a vevők, hogy az eladott felújított számítógépek hány százalékát érinti reklamáció? Egy százalékát sem! Összehasonlításképpen: az új számítógépek esetében ez az arány három és öt százalék között mozog.

A Techsavers berendezései minőség szerint osztályokba vannak sorolva

A teljesség kedvéért azonban azt is elmondjuk, hogy a felújított készülékeken előfordulhatnak szépséghibák, például kisebb karcolások, halvány foltok a kijelzőn vagy enyhébb kopások. Ezért berendezéseinket vizuális állapotuk szerint minőségi osztályokba soroljuk. Ha az alább látható jelzések közül valamelyiket fölfedezi a készülék jobb felső sarkában, akkor megtudhatja, hogy a vásárlásra kiválasztott technika milyen állapotban van.

• A Premium terméken nincs semmilyen szépséghiba. A kijelző és a berendezés százszázalékos állapotban van, a laptop olyan, mint az új.

• A Standard a legkeresettebb minőségi osztály. Csupán aprócska, szabad szemmel alig észrevehető nyomok mutatják a korábbi használatot. Ha olyan laptopot keres, amelyiket nem lehet megkülönböztetni az újtól, akkor ebből a minőségi osztályból válasszon.

• Az Economy+ osztályba tartozó készülékek szemmel is látható hibáiról a valóságnak megfelelő fényképeket talál a galériában. Ezek olyan kis sérülések, amelyek nem akadályozzák az átlagos munka végzését. A laptop műszaki állapota ebben a minőségi osztályban is mindig százszázalékos.

• Az Economy osztály készülékein az alvázon vagy a kijelzőn láthatóbb esztétikai hibák találhatók, ezek azonban a legkisebb hatással sincsenek a laptop műszaki állapotára. Ez a minőségi osztály a jelentős árelőny miatt tökéletes választás akkor, ha takarékoskodni szeretne a felújított berendezés vásárlásával. A galériában ez esetben is megtekintheti a hibák részletes fotóit.

Azt szokták mondani, hogy a technika az a módszer, amely a csodákat természetessé teszi. A Techsaversnél a kiváló minőségű csúcstechnológia naponta megfizethető termékké alakul, amely kielégítő felhasználói élményt nyújt. Tegye kényelmessé a munkáját, élvezze a szabadidejét – válassza a felújított berendezéseket, amelyek nem okoznak csalódást. A felújítás a zöld jövő záloga. Ne elégedjen meg az átlagos minőséggel, válassza a kiváló állapotban levő csúcsminőségű technikát, amely az ökológiai jelzővel is büszkélkedhet.

1