gyakran feltett kérdések

Azokra a termékekre, amelyek ára legfeljebb 250 000 forint, minimum 24 hónap garancia vonatkozik. A 250 000 Ft-ot meghaladó termékekre minimum 36 hónap garanciát vállalunk. A jótállási idő meghosszabbítása felár ellenében lehetséges. A jótállási időt legfeljebb 60 hónapra lehet meghosszabbítani, ennek módját és a díjazást minden készülékhez mellékeltük.

A berendezés alapvető paramétereit a „Paraméterek növelése” lehetőségre kattintva növelheti. Ha a felajánlott emelés nem elegendő, vegye fel velünk a kapcsolatot a magasabb szintű frissítés érdekében. Ellenőrizzük az adott eszköz technikai lehetőségeit és közösen találunk megoldást.

Örömmel adunk tanácsot és ki is választjuk az igényeinek megfelelő készüléket. De kapcsolatba léphet a lakhelyén vagy a környéken található eladóval is, illetve cégünknek is írhat egy e-mailt az info@techsavers.hu címre. Chaten is kapcsolatba léphet velünk.

A legegyszerűbb megoldás az, ha a vásárolt készüléket elviszi a megrendelés során kiválasztott eladóhoz. A termék visszaküldésére 14 nap áll rendelkezésére.

Berendezéseink megvásárlásakor a rendelés során Ön is választott egy eladót a lakóhelye környékén, akivel kapcsolatot vehet fel. Meghibásodás esetén a legegyszerűbb megoldás az, ha a hibás eszközt beviszi hozzá a szaküzletbe. Ha erre nincs lehetősége, akkor a reklamációt távúton is megoldhatjuk. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot és minden bizonnyal találunk megoldást a problémára.

Mindegyik készülék automatikusan telepített operációs rendszerrel rendelkezik és készen áll az azonnali használatra. Az operációs rendszer típusát az egyes termékek paraméterei tartalmazzák.

Termékeink csomagja mindig tartalmaz tápkábelt. Minden egyes asztali számítógép esetén egér és billentyűzet is található a csomagban. A monitorok a csomagban VGA kábelt is tartalmaznak.

Termékeinket stílusos, újrahasznosított anyagokból készült csomagolóanyagban szállítjuk.

A külföldi behozatal ellenére a cég minden laptopja magyar nyelvű, magyar billentyűzettel. Az operációs rendszer szintén magyar nyelven működik.

 • Premium = A kijelző 100%-os állapotban van, a készüléken kisebb szépséghibák lehetnek.
 • Standard = Az eszköz látható részén alig észrevehető hibák találhatók, ezek azonban nem zavarják a munkavégzést. Látható szépséghibák a berendezés oldalán vagy hátul fordulhatnak elő.
 • Economy = Látható kisebb hibák előfordulhatnak a kijelzőn, de ezek nem akadályozzák a munkát. Észrevehetőbb szépséghibák lehetnek a műanyag részeken oldalt vagy hátul.
 • Liquidation = Nagyobb szépséghibák találhatók a kijelzőn, de a munkát nem akadályozzák. Az ebbe az osztályba tartozó készülékeken a műanyag részek károsodása nagyobb lehet (repedezett, letört). Az osztály előnye a nagy árengedmény. Az adott termék galériájában részletes fényképeket és a termék közvetlen megrendelésének lehetőségét találjuk.

 • Premium = A kijelző 100%-os állapotban van, a használat jelei csak a műanyag részeken vehetők észre.
 • Standard = A monitor minimális szépséghibákat mutat a kijelzőn, amelyeket rendes használat mellett alig lehet észrevenni (hibás pixel, karcolások), a műanyag részeken is megmutatkozhatnak a használat jelei.  
 • Economy = Szépséghibák láthatók a kijelzőn (nagyobb karcolás, hibásabb helyek, foltok), ezek azonban nem jelentenek akadályt a munkában, mert a készülék teljes mértékben használható.
 • Liquidation = Jelentős hibák mutatkoznak a kijelzőn és a műanyagból készült részeken, például pixelcsíkok, mélyebb karcolások stb. Ezek a monitorok kevésbé használt helyekre alkalmasak, például szervernek stb. Vonzerejük a nagyon előnyös ár. A készülék galériájában részletes fotók állnak rendelkezésre, és lehetséges a megrendelés is.

 • Premium = Tökéletesen felújított laptop. Nincs rajta szépséghiba, esetleg aprócska (szabad szemmel szinte észrevehetetlen karcolás a műanyagon).  Néhány hetes használatnak felel meg az állapota. A kijelző 100%-os állapotban van, olyan, mint az új.
 • Standard = A legkeresettebb osztály, a felújítás után garantáljuk a kiváló külső megjelenést. A kijelző és a hardver 100%-os állapotban van, de a berendezés külsején némi nyoma látható a használatnak, például apró karcolások formájában a műanyag burkolaton.
 • Economy+ = Kiváló állapot, mint a Standard osztály esetében. A felületen lévő szépséghibák alaposabb vizsgálat után észrevehetőek, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások), de ezeket a szokásos használat közben alig lehet észrevenni. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.
 • Economy = Az Economy besorolású laptopon láthatóbb szépséghibák találhatók a műanyag burkolaton, esetleg a kijelzőn. A hibák azonban nem érintik a készülék műszaki állapotát, mert 100%-ban működőképes. Vásárlás előtt az érdeklődő részletesen megnézheti a hibákat a galériában, és ha talál megfelelő készüléket, azonnal meg is rendelheti.

A Refurbished Laptopokat speciális terhelésteszteknek vetjük alá, ezen eredmények alapján az alábbi csoportba osztjuk termékeinket:

Új akkumulátor: új (** 12 hónap teljesítményre vonatkozó jótállás)

Nagyon jó akkumulátor: 90%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 90%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 90 napig garantált.

Jó akkumulátor: 75%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 75%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 60 napig garantált.

Gyenge akkumulátor: 50%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 50%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 60 napig garantált.

Nem működő akkumulátor: Eredeti, de nem működő akkumulátor.

Megértjük fenntartásait, ha eddig még nem szerzett tapasztalatokat a felújított készülékekkel kapcsolatban. Az aggályok azonban indokolatlanok, mivel a berendezések minden egyes része alapos felújításon megy keresztül. A felújítás elején minden berendezés nagy stressztesztelésen esik át. Ezután a letesztelt készülék alapos tisztítása és fényezése következik. A laptopok esetében az idegen nyelvű billentyűzetet magyarra cseréljük. Meghatározzuk az akkumulátor élettartamát és kategorizáljuk is. Részletesen és valósághűen megállapítjuk a felújított berendezés minden egyes részének állapotát a AKÁR AZ ÚJ, NAGYON JÓ, ELFOGADHATÓ osztályozás alapján. Végül a készüléket újrahasznosítható anyagokból előállított stílusos csomagolásba csomagoljuk. A felújított termék ára akár 40-60%-kal alacsonyabb, mint egy új készülék ára.

Végfelhasználóktól csak kivételes esetben vásároljuk fel a számítógépes berendezéseket. Ennek ellenére küldje el ajánlatát az info@techsavers.hu címre. Megvizsgáljuk a terméket, és ha felkelti érdeklődésünket, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Igen, a techsaver az ügyfél kérésére felújítja annak laptopját vagy számítógépét. A felújítás azonban a készülék típusától és állapotától függ. A techsaver elsősorban a business és prémium laptopok és számítógépek felújításával foglalkozik. A felújítás ára attól függ, hogy milyen mértékű és mennyire munkaigényes a felújítás. Ha tervezi készüléke felújítását, tudassa ezt cégünkkel az info@techsavers.hu címen. Ne felejtse el mellékelni a berendezés részletes leírását és a gépről készült fényképeket.

Partnerhálózat - A techsavert az üzleti partnerek kiterjedt hálózata jellemzi, valamennyien független eladók. Az ügyfelek vagy az e-shop- megrendelések számára valamennyien kiadási pontként szolgálnak. Mindenütt az ügyfél rendelkezésére állnak a felújított laptopok és számítógépek kiválasztásában, valamint a tanácsadásban. Például ha reklamációval kíván élni termékünkkel kapcsolatban, akkor közvetlenül ahhoz fordulhat, akinek leadta a rendelést.

 • Kártyás fizetés előre fizetés
 • Utánvét A fizetés készpénzben vagy kártyával történik, a futár/eladó lehetőségeihez mérten.
 • Banki átutalás A szükséges információkat a megrendelés leadása után e-mailben azonnal elküldjük Önnek.

Személyes átvétel (3 napon belül) A felújított laptopot vagy számítógépet 3 napon belül ingyenesen szállítjuk a megrendeléskor megjelölt techsavers partnerünkhöz. • Szállítás futárszolgálattal (4 napon belül) Ha a vásárolt terméket az otthonába szeretné szállítatni, akkor futárszolgálatot ajánlunk, amely a megrendeléstől vagy a fizetés visszaigazolásától számított 4 napon belül elszállítja a berendezést. A futárszolgálat 1 800 Ft többletköltséggel jár.

Magánszemélyek és jogi személyek egyforma garanciális feltételekkel vásárolhatnak. Azokra a termékekre, amelyek ára legfeljebb 250 000 forint, minimum 24 hónap garancia vonatkozik. A 250 000 Ft-ot meghaladó termékekre minimum 36 hónap garanciát vállalunk. A szokásos garancia azonban felár ellenében akár 60 hónapra is kiterjeszthető.

Termékportfóliónk olyan neves vállalatok business és prémium berendezéseit tartalmazza, mint a HP, a Lenovo, a Dell és a Fujitsu.

A kínálatunkban szereplő laptopok és számítógépek külső megjelenése, esztétikai állapota változatos. Ezért négy olyan termékminőségi osztályt hoztunk létre, amelyek árban is tükrözik a gép állapotát. Azonban minden termékünk 100%-osan működik a használtság kozmetikai jelei ellenére.

Az általunk felújított és értékesített számítógépes berendezések főleg az észak- és nyugat-európai országok szakmai környezetéből származnak.

Előfordul, hogy a konkurens cég hasonló számítógépes modelleket kínál alacsonyabb áron. Mindazonáltal mindig pontosan figyelembe kell venni az eszköz összeállítását. A konfigurációtól eltekintve az ilyen gépekbe gyakran nincs betelepítve az operációs rendszer, vagy nem igazították hozzá a felhasználás helyéhez – azaz nem tartalmaz magyar billentyűzetet. Végül, de nem utolsósorban, a konkurens cég által végzett felújítás nem éri el az általunk nyújtott felújítás pontosságát és minőségét. A mi cégünk a felújítás csúcsán helyezkedik el, és felelősséget vállalunk érte. Végül úgy tűnhet, hogy a konkurencia  alacsonyabb árat kínál, de olyan objektív okokból, amelyeknek Ön mint fogyasztó nem biztos, hogy örülni fog. Ha ilyen versenyképes terméket talál a konkurenciánál alacsonyabb áron, kérjük, jelezze (az adott termékhez tartozó űrlapon keresztül), szívesen utánanézünk.

A használt és felújított számítógépes technológia közötti különbségekről bővebben cikkünkben olvashat.

A csúcskategóriás termékek, különösen a számítógépek és a laptopok, komoly teszteken és alapos felújításon mennek keresztül. Ezenkívül vállaljuk a minimum 24 hónap garanciát azokra a termékekre, amelyek ára legfeljebb 250 000 forint, illetve 36 hónap garanciát a 250 000 Ft-ot meghaladó termékekre.

Miután a termék megérkezett hozzánk, először alapos stresszteszteket hajtunk végre rajtuk. Ezután a tesztelt áru tisztítása és fényezése következik. A laptopok esetében ekkor cseréljük ki az idegen nyelvű billentyűzetet magyarra. Meghatározzuk az akkumulátor élettartamát, és kategóriákba soroljuk. Ha az akkumulátor kapacitása nem megfelelő, akkor új akkumulátorra cseréljük. Részletesen és valósághűen tüntetjük fel a felújított készülék állapotát a PREMIUM, STANDARD, ECONOMY és LIQUIDATION besorolás szerint. Végül újrahasznosított anyagból készült stílusos csomagolásba burkoljuk a terméket, amelynek ára akár 40-60%-kal is alacsonyabb lehet, mint a termék eredeti ára.

A felújított számítástechnika 100%-ban működő készülékeket jelent, amelyek ugyanakkor magukon hordozzák a használat fizikai jellemzőit, bár ez nem szükségszerű. A felújítási folyamat során a készülékek javításra kerülnek, amelyeket meg sem lehet különböztetni az újaktól.

A techsavers olyan emberek közössége, akik társadalmi felelősséget vállalnak a leselejtezett számítástechnika hulladékként okozott környezeti hatásaiért. Mi vagyunk azok a techsaverek, akik megvásárolják és alaposan felújítják a gépeket. Partnereink azok a techsaverek, akik az értékesítési hálózatunkat alkotják. Önök is techsaverek: a felújított technológia tulajdonosai, akik ismerik annak előnyeit - a legjobb ár-minőség-teljesítmény arányt.

 • Premium = A legnépszerűbb osztály, garantált a jó megjelenés. A terméknek nincsenek szépséghibái, vagy ezek csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatóak (apró karcolás a műanyagon, ...). A készülék néhány hetes használatnak megfelelő állapotban van.
 • Economy = A számítógépen észrevehető szépséghibák vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. A számítógép természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről részletes felvételek találhatók a galériában, amelyek előhívhatók az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető."

 • Premium = A legnépszerűbb osztály, a termék jó megjelenése garantált. Szabad szemmel alig látható szépséghibák találhatók rajta (kisebb karcolás a műanyag részeken, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot.
 • Economy = A nyomtatónak láthatóbb szépséghibái vannak a műanyag, valamint a fém alkatrészeken. Természetesen 100%-ban működőképes, a szépséghibák nem befolyásolják a műszaki állapotot. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető."

 • Premium = A legnépszerűbb osztály, a jó megjelenés garantált. A terméken nincsenek szépséghibák, vagy csak minimálisak, szabad szemmel alig láthatók (apró karcolás a műanyagon, ...). Néhány hetes használatnak megfelelő állapot. A kijelző 100%-os állapotban van, a termék olyan, mint az új.
 • Standard = A legnépszerűbb osztály, a készülék 100%-os műszaki állapotban van, de a korábbi használatnak lehetnek rajta nyomai, például egy apró karcolás. A legtöbb esetben ezek szabad szemmel alig láthatók.
 • Economy+ = Jó állapotban levő készülék, szinte olyan, mint a STANDARD osztály. A felületen lévő szépséghibák némileg láthatók, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások). A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.
 • Economy = Az Economy készülékek felületén vagy a kijelzőn kisebb-nagyobb szépséghibák találhatók. Ezek a hibák azonban nincsenek befolyással a termék műszaki állapotára, ezért a készülék 100%-ban működőképes. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatti „Válasszon a galériából” gombra kattintva. Itt a termék azonnal meg is rendelhető.

Vásároljon Közép-Európa legnagyobb felújítóinál,
a mennyiségi kedvezmény csak a kezdet

További információ: info@techsavers.hu
1