TSQ 7/7 minőségi garancia


Fontos számunkra, hogy megbízzon a használt számítástechnikai eszközökben és továbbra is használja azokat. Ezért döntöttünk a felújított számítástechnika legmagasabb színvonala mellett. A TSQ 7/7 minőségi garancia szabványnak köszönhetően, biztos lehet benne, hogy a termék 100%-ig működőképes, és valóban megbízható eszköz.


100%-ban működőképes és tisztított termékek

Termékeink nem selejtesek. 100%-ig működőképes állapotban vannak, morzsa nélküli billentyűzettel. Minden alkatrész alaposan megtisztított állapotban áll készen a további használatra.


Minimum 2 év garancia

Nem fél, sőt nem is egy év. Minden termékünkre automatikusan 2 év garanciát vállalunk. Ha igényt tartasz rá a garanciát akár 5 évre is meghosszabbít.


BatteryCARE akkumulátor- élettartam garancia

A mélyreható terhelési teszteknek köszönhetően megbízhatóan ellenőrizzük az akkumulátor állapotát. Ha a kapacitása elégtelen (60% alatt), azonnal lecseréljük egy újra. Ezen felül 2 év garanciát nyújtunk az  elektronikai komponensekre és 1 év garanciát vállalunk arra, hogy az akkumulátor  kapacitása az eredeti kapacitás 33%-a felett marad.


Újonnan nyomtatott lokalizált billentyűzet

Nincs matricával átragasztott vagy idegen nyelvű billentyűzet. Minden egyes notebookunk újonnan nyomtatott billentyűzettel és célország lokalizációs rendszerével van ellátva. Lézeres technológiánknak köszönhetően ez számunkra gyermekjáték.


Többlépcsős felújítási folyamat

Nem lecserélünk, hanem felújítunk.  Ez azt jelenti, hogy a 100%-ban működőképes termékeket a legjobb vizuális állapotba hozzuk. Megtisztítjuk az alkatrészeket, a hűtőket a leülepedett portól (profilaxis), szükség esetén az alkatrészeket újakra cseréljük újakra és a gépeket minőségi vizsgának vetjük alá. Ahhoz, hogy termékeink csúcsminőségűek legyenek, több lépcsőfokos folyamaton kell átmenniük.


Speciális értékesítési pontok

A piac legnagyobb partner üzlethálózatával rendelkezünk. Van több mint 60 partnerünk van, akik készséggel állnak rendelkezésünkre a számítástechnika felújítás területén. A termékek ezen a pontokon megtekinthetőek, átvehetőek vagy reklamálhatóak.


A termékek állapotának átláthatósága

Nem játsszuk az eszünket, nem titkolunk semmit. Átlátható kategóriáinknak köszönhetően mindig tudni fogja, milyen terméket kap tőlünk. Elfogadhatót, nagyon jót vagy újszerűt? A választás az Öné. Minden egyes termék professzionálisan felújított és azonnali használatra kész.


1