Kik vagyunk mi?

Mi, techsaverek vagyunk azok, akik felújítják a HP, Lenovo, Dell vagy Fujitsu-Siemens márkák legkiválóbb modelljeit. A számítástechnika felújítása ésszerű és természetbarát döntés, amikor verhetetlen ár - teljesítmény aránnyal rendelkező laptopot, PC-t vagy más számítástechnikai eszközt vásárolszUgyanúgy ez lehet a válasz az elektronikai hulladék globális problémájának megoldására. Előnye az a nívótlan alkatrészekből készült laptopokkal szemben, hogy hosszabb az élettartama.

Piacvezetői pozíciónkat erősítjük a magas színvonalú minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal. A kínálatunkban szereplő eszközök 100%-os állapotban vannak, és készen állnak az azonnali használatra.  A felújítás specialistái vagyunk – felújítjuk az elektrotechnikai berendezéseket mind funkcionálisan, mind vizuálisan, megtisztítjuk és leteszteljük – kifogástalan szinten.

Ha a felújítás során javításra szoruló termékkel találkozunk (ez a termékek legfeljebb 5%-a), akkor a kérdéses darab átvizsgált, más szóval repasszált termék. A repasszált termék javítás után még alaposabb tesztelésen megy keresztül, hogy garantálni tudjuk a 100%-os működőképességet.

Részletesen és valósághűen megállapítjuk a felújított berendezés minden egyes részének állapotát a PREMIUM, STANDARD, ECONOMY és LIQUIDATION osztályozás alapján.

Hogyan zajlik a felújítás?

A felújításra szánt termékeket nagyrészt külföldi nagyvállalatoktól vásároljuk. A laptopok és számítógépek prémium modelljeire összpontosítunk, amelyek legfeljebb két-három évig voltak használatban. A használat ellenére továbbra is teljesen működőképes állapotban vannak, megőrzik értéküket, és a felújításnak köszönhetően nem kell feleslegesen hulladéklerakóba kerülniük.

Az alapos felújítási folyamat nem kezdődhet el precíz tisztítás nélkül. A profilaxis a felújítási folyamat első lépése. A berendezést portalanítjuk, eltávolítjuk a külső és belső szennyeződéseket, ennek köszönhetően meghosszabbítjuk az élettartamát. A tisztítással a jövőben elkerülhetjük a felesleges meghibásodást.

A teljes körű mechanikus és vegyi tisztítás után kicseréljük a sérült vagy hibás alkatrészeket, leggyakrabban a topcovert vagy a palmrestet. És mivel az alapos felújítási folyamat garantálja az egyes alkatrészek 100%-os műszaki állapotát, minden darab alapos stressztesztelésen esik át. Ezáltal meghatározzuk a számítógép valódi állapotát és az akkumulátor élettartamát.

A piac egyetlen felújítójaként különös figyelmet fordítunk a billentyűzet újranyomtatására. A lokalizált magyar billentyűzetről eltávolítjuk a korábbi használat összes jelét. A felújítási folyamat része a gépek alapos fényesítése. Ennek köszönhetően olyan prémium felújított készülék kerül a kezedbe, amely szinte megkülönböztethetetlen az új daraboktól.Vásároljon Közép-Európa legnagyobb felújítóinál,
a mennyiségi kedvezmény csak a kezdet

További információ: info@techsavers.hu
1